Avatar Csoport

Az Avatar Csoportot ismert ingatlanszakemberek hozták létre, akik több mint huszonöt éve vannak jelen az ingatlanpiacon, részben ingatlanfejlesztőként, részben ingatlanközvetítőként szerezve tapasztalatokat. Több, nemzetközi (osztrák, izraeli, svájci) ingatlanhálózat felépítése és irányítása után alapították meg saját, magyar tulajdonú ingatlanhálózatukat.

Az Avatar Csoport új és használt ingatlanok értékesítésére jött létre, és ezen a területen stabil, piacvezető szerep elérését tűztük ki magunk elé. Mindenekelőtt a nagyobb érdeklődésre számot tartó, kurrens ingatlanok értékesítését helyezzük előtérbe.

Tudjuk, hogy akik felkeresnek bennünket, számos megalapozott döntést hoztak már életükben, hozzáállásunk ennek megfelelő. Nem sémákban gondolkodunk, ezért szakembereink folyamatosan nagy figyelmet fordítanak arra, hogy versenyképes ajánlatokat dolgozzanak ki, biztosítva hogy együttműködő partnereink megértsék a különbséget az ingatlanpiac szereplői között. Cégcsoportunk a legteljesebb szolgáltatásokat képes nyújtani ügyfelei részére, tapasztalatunk és szakértelmünk megfelelő partnerré avat bennünket mind a vagyonkezelés, mind az otthonteremtés kockázatának csökkentésében.

Az Avatar Csoport Management tagjaiként első számú feladatunknak tekintjük az emberi, fizikai, pénzügyi és információs források megfelelő szintű tervezését, szervezését, irányítását, céljaink sikeres és hatékony elérése érdekében.
Tudjuk, hogy a rendszert felépítő munkacsoportok minősége és a rendszeralkotás optimalizálása határozzák meg a rendszerben működő folyamatokat, a vezetés feladatának ilyen megközelítésben a rendszer létrehozását, folyamatos karbantartását és hatékony működtetését tekintjük.
Őszintén hisszük, hogy minden láncolat oly mértékben erős, mint önnön leggyengébb láncszeme, ezért is tartjuk rendkívül fontosnak a folyamatos, és szűrés nélküli visszacsatolást.
Tisztelettel kérjük tehát, amennyiben kérdése, véleménye, tapasztalata van az Avatar Csoport működése kapcsán, ne féljen azt megosztani velünk.

 
Üdvözlettel,

  Huszti György
     Huszti György
  Founder & Owner
info@avataringatlan.hu


*Avatar: A szanszkrit Avatāra szóból ered, amelynek jelentése „földreszállás”, rendszerint a halandó világba való leereszkedést jelenti valamilyen különleges céllal. A hinduizmusban az Avatar egy Halhatatlan Lény inkarnációja (földi megtestesülése), vagy magáé a Legfelsőbb Lényé. A legnépszerűbb avatárok Visnu avatárjai: a Hal, a Teknősbéka, a Vadkan, az Oroszlán, a Törpe, Kalkin, Ráma, Krisna és Buddha.

 

 

Hírek

2018.01.31.

Januári legjobbjaink >>>

2018.01.01.

2017. legjobbjai >>>