10 ingatlaniroda  |  99 ingatlantanácsadó  |  787 ingatlan megbízás

Avatar Csoport

Az Avatar Csoportot ismert ingatlanszakemberek hozták létre, akik több mint huszonöt éve vannak jelen az ingatlanpiacon, részben ingatlanfejlesztőként, részben ingatlanközvetítőként szerezve tapasztalatokat. Több, nemzetközi (osztrák, izraeli, svájci) ingatlanhálózat felépítése és irányítása után alapították meg saját, magyar tulajdonú ingatlanhálózatukat.

Az Avatar Ingatlan Hálózat új és használt ingatlanok értékesítésére jött létre, és ezen a területen stabil, megbízható piaci szereplés elérését tűztük ki magunk elé. Mindenekelőtt a nagyobb érdeklődésre számot tartó, kurrens ingatlanok értékesítését helyezzük előtérbe.

Tudjuk, hogy akik felkeresnek bennünket, számos megalapozott döntést hoztak már életükben, hozzáállásunk ennek megfelelő. Nem sémákban gondolkodunk, ezért szakembereink folyamatosan nagy figyelmet fordítanak arra, hogy versenyképes ajánlatokat dolgozzanak ki, biztosítva hogy együttműködő partnereink megértsék a különbséget az ingatlanpiac szereplői között. Cégcsoportunk a legteljesebb szolgáltatásokat képes nyújtani ügyfelei részére, tapasztalatunk és szakértelmünk megfelelő partnerré avat bennünket mind a vagyonkezelés, mind az otthonteremtés kockázatának csökkentésében.

Az Avatar Csoport Management tagjaiként első számú feladatunknak tekintjük az emberi, fizikai, pénzügyi és információs források megfelelő szintű tervezését, szervezését, irányítását, céljaink sikeres és hatékony elérése érdekében.
Tudjuk, hogy a rendszert felépítő munkacsoportok minősége és a rendszeralkotás optimalizálása határozzák meg a rendszerben működő folyamatokat, a vezetés feladatának ilyen megközelítésben a rendszer létrehozását, folyamatos karbantartását és hatékony működtetését tekintjük.
Őszintén hisszük, hogy minden láncolat oly mértékben erős, mint önnön leggyengébb láncszeme, ezért is tartjuk rendkívül fontosnak a folyamatos, és szűrés nélküli visszacsatolást.
Tisztelettel kérjük tehát, amennyiben kérdése, véleménye, tapasztalata van az Avatar Csoport működése kapcsán, ne féljen azt megosztani velünk.*Avatar: A szanszkrit Avatāra szóból ered, amelynek jelentése „földreszállás”, rendszerint a halandó világba való leereszkedést jelenti valamilyen különleges céllal. A hinduizmusban az Avatar egy Halhatatlan Lény (vagy a Legfelsőbb Lény) inkarnációja (földi megtestesülése). A legismertebb avatárok Visnu avatárjai: Ráma, Krisna és Buddha.

Az Avatar Ingatlan Háózat 2010-ben kezdte meg működését (átvéve a korábban hat évig prosperáló svájci tulajdonú A1 Csoport teljes portfólióját, legeredményesebb munkatársait, illetve szakmai vezetését). Hálózatunk a 2010-es új névválasztásával is jelezni kívánta, miszerint egyfajta cég-inkarnáció egy új "testben".