10 ingatlaniroda  |  99 ingatlantanácsadó  |  787 ingatlan megbízás

Elégedett ügyfeleink visszajelzései

(eredeti levelek, e-mailek Hálózatunknál):

 

 

Kedves Kovács Róbert!

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, amit életem első lakásának megvásárlásához nyújtottál. Örömmel jelzem felétek, hogy a mai napon átvettem a Szentendrei úti lakás kulcsait, és elkezdhettem berendezkedni, hogy hosszú út után megpihenhessek otthonomban.

Mégegyszer köszönök minden segítséget amit adtál és további sok sikert kívánok Nektek a munkátokban, hogy másoknak is annyi segítséget tudjatok adni mint nekem.

Üdvözlettel,

Sárvári Erzsi

--- --- ---


Kedves, Tisztelt Szacski Erika!

Nagyon nagyon meg voltam elégedve az Ön közvetítésével, munkájával, Ön hihetetlen figyelmes önzetlen. Nem fogom elfelejteni, sőt másoknak is Önt fogom ajánlani. Tudom, hogy lányom már megelőzött és elújságolta a hírt, hogy megtaláltuk azt a lakást, ami ideális számunkra és a végén mást vettünk, más irányban, mint Önnél. De, hálás vagyok Önnek tiszta szívemből, kevés ember végzi úgy a munkáját, mint Ön.

További munkájához sok sikert, köszönettel,

Tina Shachar

--- --- ---

Kökény Dániel 

Rugalmas, gyors, pontos, korrekt, bőséges információval szolgált, nem csak az adott ingatlanról, hanem a környékről is. Csak azért "négyes", mert a telefonja egy darabig ki volt kapcsolva, de megértem, hogy az ingatlanosoknak is van élete... :)

Kubinyi Adrienn

--- --- ---


Tisztelt Igazgató Úr!

Szívből gratulálok a csapatához, hálásan köszönöm a segítségükett!

Bodnár István munkatársukat csütörtökön hívtam fel, hogy érdekel az egyik ingatlan. Szombatig három óránként beszéltünk telefonon, 24 db ajánlatot kaptunk.Részletesen tájékoztatott szóban a lakásokról! Kedd reggel 8:00 órakor kezdtünk el nézelődni. István részletesen bemutatta a környéket is, hol és mi található. Délután 16:00 órakor ajánlatot tettünk egy lakásra. Az irodájukban vártuk meg az eredményt, 18:30-kor megállapodtunk az eladóval, sikerült hétmillió forintot alkudnunk, amit köszönök. Szerdán 14:00 órakor Budapesttől 190 km-re szerződtünk (az én kérésemre). 

Önök rugalmasak, pontosak, igazi szakemberek! Tisztelettel:

Dr. Borné (Kaposvár)

--- --- ---


Kedves Tóth Ádám!

Szeretnénk megköszönni segítségedet az elmúlt hetekben, nagyon örülünk, hogy sikerült a vásárlást ilyen jól megszervezned, tudjuk hogy sok munkád volt benne.

A munkádban sikereket és minden jót kívánunk Neked! Üdvözlettel,

Bakonyi Erika és Réka

--- --- ---


Tisztelt Igazgató Úr!

Engedje meg, hogy megosszam Önnel elégedettségemet, Nyárondi Viktor tanácsadó munkája kapcsán. Viktor, mindvégig rendkívül korrekten és kimagasló szakmai hozzáállással segítette lakásvásárlásomat (Hungária krt.). 
Köszönöm szépen munkájukat és gratulálok a hálózat működéséhez!

Üdvözlettel,

Rózsavölgyi János

--- --- ---

Tisztelt Igazgató Úr,

Szeretnénk kifejezésre juttatni elégedettségünket kiváló munkatársai kapcsán. A Serleg utcában – sajnálatunkra – megörökölt villalakásunkat néhány hét leforgása alatt értékesítették. Kőváry Zoltán kollégájukhoz nem tudtunk olyan kéréssel, kérdéssel fordulni, amelyre ne kaptunk volna, azonnali, korrekt, szakmai választ. Biztosak lehetnek benne, hogy a családi és ismerősi körön belül csak Önöket fogjuk ajánlani!

Köszönettel,
Pósi Júlia és Tandory Pál

--- --- ---


Kedves Dezsőfi Márta. irodavezető!

Bár mi személyesen nem találkoztunk, de Fehér Ágnes kolléganőjével lassan másfél hónapja ismerjük már egymást viszontagságos lakáskeresésünk kapcsán. 
Bár Áginak már megköszöntem azt a rengeteg segítséget, amivel végigkísérte lakáskeresésünket, de úgy éreztem, s családunk többi tagja is megerősített ebben, hogy Önnek is megírom, milyen sok mindenben tartozunk köszönettel Áginak. Hálásak vagyunk Neki mindazért a kitartásért, egyenességért, megbízhatóságért, lelkiismeretességért, amivel támogatott engem, minket lakáskeresésünk kapcsán. Ági nem csupán szakmailag nyújtott igen nagy segítséget, hanem mindeközben tartotta bennem a lelket, ami egy lakásvásárlás kapcsán nagyon fontos. Hiszen végső elkeseredésében, amikor már a határidő is nyomasztja az embert, könnyen hoztunk volna rossz vagy elhamarkodott döntést, s ezért nagy segítséget jelentett, hogy Ági örök optimizmusával, időt és energiát nem kímélve végig mellettünk állt és szüntelenül kereste a nekünk legoptimálisabb lakást. 

Azt hiszem az egyértelmű, hogy mindez jóval több, mint amit az ember egy lakásvásárlás kapcsán elvárhat egy ingatlanos szakembertől. Lelki és szakmai segítséget egyaránt kaptam Ágitól, amiért nem tudom eléggé kifejezni hálámat.
Nagyon örülök, hogy az Avatar Ingatlan találta meg számunkra a legmegfelelőbb lakást, s ezúton is köszönöm egész családom nevében Ági mindenre kiterjedő segítségét!

További nagyon sikeres munkát kívánok Önöknek!
Üdvözlettel:
Nagy-Lilik Viktória

--- --- ---


Tisztelt Huszti György Úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni az Irodának és elsősorban kollégájának Szántó Juditnak az odaadó munkáját. A II. kerületben lévő Táltos utcai ház adásvételében lelkiismeretesen és aktívan közreműködött. Ez az adásvétel hónapokon át tartott és igen bonyolult volt, ennek ellenére ő kitartóan támogatta az ügyletet. Véleményünk szerint ő sokkal többet tett, mint ami egy ingatlanközvetítőtől elvárható, ezzel segítette, hogy a nehézségek ellenére is a házvétel mellett döntöttünk.

Köszönjük neki és sok-sok sokkal könnyebb adásvételt kívánunk!
Dr. Drávai Ilona

--- --- ---Kedves Uram!Hölgyem!

Hatalmas köszönettel tartozom Önöknek, de legfőképpen munkatársuknak Molnár Miklósnak! Kitűnő munkájának köszönhetően pár héten belül sikerült rátalálnom jövendőbeli lakásomra, melyet az Önök irodája értékesített.
Páratlan megfigyelőképességének hála, már az első pillanatban tudta, hogy nekem arra a lakásra van szükségem és erre mindennap emlékeztetett is...így, néha feltörő bizonytalanságom hamar el is illant!! Köszönöm neki a rengeteg segítséget és a biztató szavakat, de leginkább azt a kitartó és töretlen jókedvet, mely a kissé hosszúra nyúló hivatalos ügyintézést is szórakoztatóvá varázsolta! :)
Egy szóval-pontosabban kettővel- minden elismerésem...nagyszerű munkáját csak ajánlani tudom, mindegyik ismerősömnek!

Üdvözlettel:
Matola Petra


--- --- ---Tisztelt Budaörs Avatar Iroda!

Ez úton szeretnék köszönetet mondani önöknek, és munkatársuknak, Boczor Ingridnek. Lakásom eladását igen rövid időn belül, pontos, precíz, lelkiismeretes munkájával segítette elő.
Gratulálok,és további jó munkát kívánok!

Üdvözlettel:
dr. Horváth Pálné

--- --- ---Dear Sir,

I would like to thank mrs Erika Szacski, the employee in your letting agency, for her help, efforts, ponctuality and very friendly attitude. I could get - with her appreciated help- a very good apartment that fit my needs.
Thank you and wish you the best always,

Regards
Nevine Gamaleldin

--- --- ---


Tisztelt Avatar Ingatlan Iroda!

Szeretnénk megköszönni munkatársuknak, Barabás Edinának, hogy segített megtalálni lányunk számára a legmegfelelőbb lakást (Marina Part, Danubius utca). Edina, az ingatlanvásárlás teljes folyamatában kedvesnek, szolgálatkésznek és hozzáértőnek bizonyult. Köszönjük a segítségét, további jó munkát kívánunk neki és Önöknek is!

Üdvözlettel;
dr. Dian Tamás

--- --- ---


Kedves Süli Adrienn,

Köszönöm szépen, hogy azonnal reagáltál! Sajnáltam volna, hogyha nem érlek el valamilyen módon, mert ebben a szörnyű gazdasági helyzetben (ismét) csak Benned van minden reményem, hogy ne maradjon üresen a két lakás.

Köszönök, mindent! Üdvözlettel,
Hanschut Rita

--- --- ---


Kedves Irodavezető!

Az elmúlt szerdán telefonon kerestem meg Molnár Miklóst, hogy segítsen megkeresni azt a lakást, ami arra vár, hogy kibéreljem. Miklós még aznap több ízben is egyeztetett velem telefonon, számos lakásleírást is küldött, azokat az igényeimhez mérve módosította – mindezt munkaidőn túl is.
A másnapra megbeszélt találkozónkon egy kedves, jó humorú emberrel ismerkedtem meg, aki mindenben a segítségemre volt. Látszott rajta, hogy élvezi a munkáját, és teljesen az volt az érzésem, hogy neki is ugyanolyan fontos, hogy egy jó lakást találjak, mint nekem. Bizonyára ez is sokban hozzájárult ahhoz, hogy ez meg is történt, s bő 24 órával a kapcsolatfelvétel után már meg is volt az egyezség.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire simán megy majd a lakáskeresés, de hála Miklósnak gyorsan és egyszerűen megtaláltam azt a lakást, ahol szívesen fogok lakni.
Mindenképpen pozitív tapasztalat volt ez számomra, ezért elégedettségemről barátaimnak is be fogok számolni, Budapesten lakást kereső ismerőseimnek pedig feltétlenül ajánlani fogom az irodát.

Köszönettel:
Antal Anita

--- --- ---Tisztelt Huszti György Úr!

Szeretnénk gratulálni és köszönetet mondani az Önöknél dolgozó munkatársukhoz, Szilágyi Szandrához. Az elmúlt hónapokban dolgoztunk együtt Szandrával, a második kerületben néztünk meg vele számtalan házat. Több ingatlanossal dolgoztunk már együtt, de ilyen precíz, lelkiismeretes, megbízható és nem utolsó sorban türelmes szakemberrel eddig még nem találkoztunk.
Legnagyobb bánatunkra az adásvételt végül egy másik irodával kötöttük meg, de ez csupán a véletlennek köszönhető. Szandra, ennek ellenére ezt követően is segítőkészen állt hozzánk. A jövőben is Szandrát választjuk majd, és jó szívvel ajánljuk minden ismerősünknek.

Üdvözlettel,
Szabó Eszter

--- --- ---


Tisztelt Igazgató Úr,

Ezúton szeretném megköszönni Molnár Miklós kiemelkedő munkáját. Alig két hét alatt sikerült megtalálnia az ideális bérlőt a belvárosi lakásomba, akik szintén nagyon elégedettek. A szerződéskötéskor derült csak ki, hogy a bérlő pár külföldi tagja is szeretné, ha a neve szerepelne a szerződésen. Szerencsére Miklós segítségével rövid idő alatt alá is írhattuk a kétnyelvű (angol-magyar) szerződést, mely így már mindenkinek megfelelt.

Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is szívesen fordulnék hozzá és ajánlani fogom ismerőseimnek is.

Üdvözlettel,
Zsigó Emilia

--- --- ---Tisztelt Avatar Iroda!

Cégükkel - Együd Réka tanácsadó segítségével - idén májusban kötöttünk szerződést lakásom eladására, amely június folyamán sikeresen lezárult.
Az értékesítés időszakában Réka mindvégig rendkívül sokat  dolgozott az eladás érdekében. Mindent megtett, hogy az eladás előtt álló akadályok megszűnjenek.

Köszönettel:
Dénes Tamás

 --- --- ---


Tisztelt Nagy Dániel Úr!

Elismerésemet és köszönetemet fejezem ki Önnek a jó közvetítői munkájáért, illetve azon szíves naprakész angol fordításért és ügyeim rendezéséért, melyben önzetlenül mindig segítségemre volt!

Önnek és Munkatársainak is további jó munkát kívánok:
Barna Ferencné

--- --- ---


Tisztelt Kovács Balázs Irodavezető!

Nagy Dániel közvetítőről kedvező tapasztalataim voltak. Fellépése magabiztos, de nem fellengzős volt. A találkozókon pontosan jelent meg, tartotta a megbeszélteket. Mindenkor higgadtan és kiegyensúlyozottan viselkedett. Segítőkészsége megkérdőjelezhetetlen volt. Kedvesen, de hatékonyan, célorientáltan intézkedett. 1-től 10-ig skálán 10-re értékelem a munkáját.

Köszönettel,
Kaskötő Tibor

--- --- ---


Tisztelt Hölgyem/Uram,

Ezúton szeretném - a lakótársaim nevében is - megköszönni Barabás Edina hozzáértő és kitartó ingatlanközvetítői munkáját és segítségét, amelyet lakáseladásunk során nyújtott.

Üdvözlettel:
Teller Katalin

--- --- ---


Tisztelt Huszti György!

Azért írok Önnek, mert Nagy Balázs kollégájuk közreműködésével megkötöttünk egy adásvételi szerződést, aminek egy Keleti Károly utcai lakás volt a tárgya. Azóta már be is költöztem, teljesen elégedett vagyok mind a lakással (régóta a Keleti Károly utca volt a vágyam), mind Balázs segítségével, illetve az irodájuk által nyújtott szolgáltatásokkal is.

Üdvözlettel,
Antal Bernadett

--- --- ---


Tisztelt Huszti Úr!

Önnek is megköszönöm, hogy az Önök franchise partnere, Verzár András úr működött közre az ingatlanvásárlásunkban.

Amikor valaki a saját ügyében kerül ilyen helyzetbe, akkor természetesen a döntésének meghozatalánál - ki nem mondva - igényli mások korrekt hozzáállását. Ebben a pozitív döntésben nagy szerepe volt Verzár úrnak, mert gyorsan, korrekten, és rugalmasan oldotta meg a közvetítői feladatait. Hogy a felek között ki tudjon alakulni egy megfelelő bizalom, abban a közvetítőnek alapvető szerepe van. Verzár úr ezt tökéletesen megoldotta. Ha egy 10-es skálán kellene értékelni a közreműködését, akkor biztosan 10-est jelölnénk be neki.

Eddig nem ismertem az Önök irodáját (pedig dolgoztam már ügyvédként közvetítő irodának), ezután a munkám során jó szívvel tudom Önöket ajánlani ügyfeleimnek, ismerőseimnek.

Szívélyes üdvözlettel:
Dr. Erdei József

--- --- ---


Tisztelt Szick Sándor Irodavezető!

Királyhágó téri társasházi öröklakásom hirdetésével és  értékesítésével bíztam meg Önöket. A cégük nevében és képviseletében Fürjes Erika ingatlanforgalmi tanácsadó járt el, vele tartottam kapcsolatot. A munkatársukban egy rendkívül udvarias, kedves, egyben határozott és főként szakmailag igen felkészült hölgyet ismertem meg.
Jó volt vele együtt dolgozni.

Bízom abban, hogy ha hasonló megbízásra kerül sor, újra a nevezett munkatársukkal dolgozhatok együtt.

Tisztelettel,
dr. Simon Sándor

--- --- ---


Tisztelt Kiss Zalán!

Nagyon köszönjük a párommal együtt az Ön kiemelkedő segítségét a végtörlesztés hajrájában nyújtott segítségért!  Mi nem tudtunk volna ilyen szűk idő alatt a mindennapi munkánk mellett, hirdetni, mutogatni egész nap, és egy kemény- idegőrlő alkudozás után a sok formaságot ilyen patentül elintézni határidőig!
Profi volt, és megérte a jutalmat!
Most 10 évnyi rabláncot sikerült ledobnunk a kapcsolatunk válláról, szóval minden jót kívánunk mi is a jövőben Önnek és a csapatnak!

Üdvözlettel:
Nikoletta és Tamás (Schleer)

--- --- ---


Kedves Huszti György!

Szeretném tájékoztatni, hogy nagyon korrekt és szimpatikus volt kollégája: Csupor Tamás. Aki kint járt ma lakásomban megbízási szerződést felvenni, bárcsak nekem is ilyen alkalmazottaim lettek volna régen!

Üdvözlettel,
Mészáros Zsolt

--- --- ---


Tisztelt Avatar Ingatlan!

Szeretnék gratulálni ahhoz, hogy olyan munkatársakkal dolgoznak, mint Szilágyi Szandra! Szandra munkájával maximálisan meg voltam elégedve, készségesen segített eladni Édesanyám lakását, ügyesen közvetített köztem és a vevő között!
Mindezt tette úgy, hogy szinte észre sem lehetett venni a jelenlétét, mégis amikor kellett ott volt és okos közbeszólásokkal, megjegyzésekkel és javaslatokkal gyorsította a lakáseladást!
Egyénisége határozott, segítőkész, szimpatikus! Azt gondolom, ilyen emberekkel lehet egy ilyen nehéz piacot és üzletágat életben tartani!

Gratulálok hozzá, üdvözlettel:
Dr. Joób F. Árpád 

--- --- ---Tisztelt Uram!

Ezúton szeretnénk megköszönni a közreműködésüket a Bicskei utcai lakásunk értékesítésénél.

Pozitív meglepetés volt számunkra az a professzionális hozzáállás és motiváltság amellyel az értékesítést levezényelték. Különösen értékeljük, hogy az ismert ingatlanpiaci körülmények ellenére is sikerült egy olyan ügyletet létrehozni, amellyel mind a vevő mind pedig mi is - mint eladók - elégedettek vagyunk.
Miután külföldön élünk, nem volt alkalmunk a lakást a potenciális vevőknek személyesen megmutatni, így ez a feladat is az Önök kolléganőjére hárult.
Ezért külön köszönet
Bodnár Istvánnak, aki az egész ügyletet az elejétől a kulcsátadásig végigkísérte.
Ingatlanértékesítés vagy vételi szándék esetén szívesen ajánljuk az Önök irodáját, mint megbízható partnert, ismerőseinknek és barátainknak.

Üdvözlettel,
Pfundtner Péter

--- --- ---Tisztelt Huszti György,

Bizonyára szívesen fogadja, ha egy munkatársát megdicsérik munkájáért. Ezt fogom tenni az alábbi sorokban.
Szilágyi Szandra segített nekem abban, hogy a hirdetésben talált lakáshoz tartozó adatok a valóságban megelevenedjenek. Mivel közel két éve keresek egy több funkciós lakást, jó néhány ingatlanos társasággal, és számos ingatlanközvetítővel volt alkalmam találkozni, következésképpen többeket láttam munkálkodni, volt tehát összehasonlítási alapom. Ezért is nagyra becsülöm azt a módot, amellyel Szandra bemutatta a lakást, mintegy hátrább lépett, s várta, mit szólok, nem "tukmálta" rám a látnivalót, bízott abban, hogy van szemem a látásra. Tetszett a látnivaló, tehát vásárolni akartam, és Szandra kitűnően közvetített  eladó és vevő között, az utóbbi magam voltam. 
Szandra ért ahhoz, hogy felvegye az üzleti partnerek ritmusát (ritka adottság), ismeri a lakáspiacra és az adás-vételre vonatkozó szabályokat, jól informál, és igen tapintatos az ügyféllel (szintén ritka adottság). Az utóbbi viselkedésforma abból következik, hogy rá tud hangolódni a másikra (ugyancsak ritka), azaz az ügyfélre.Az ügyfél ilyenkor azt érzi, hogy gondoskodnak róla, figyelembe veszik igényeit, hiszen jelentős értékek forognak kockán. Fontos, hogy a közvetítő a szó szoros értelmében közvetítsen, azaz "mediátor" legyen ilyenkor, de ehhez az szükséges, hogy tisztelje ügyfelei én-határait, érzékelje kinek-kinek a tűrés-küszöbét.
Szilágyi Szandra harmonikus személyiség, empatikus, jól kommunikál, nem manipulatív, ezért bizalmat ébreszt, s mindezek miatt azt kívánom, hogy minél több embernek legyen partnere az ingatlan közvetítés eseményeinek folyamatában.


Üdvözlettel
Prof. Dr. Erdélyi Ildikó

--- --- ---Tisztelt Igazgató Úr!


Ez úton is szeretném megköszönni azt a felbecsülhetetlen segítséget, amelyet az Avatar Ingatlan kiemelt tanácsadója, Kálmán Norbert nyújtott lakásvásárlásom kapcsán. Minden alkalommal elérhető volt, mindenben azonnal segített, így sikerült nagyon rövid idő alatt létrehozni az adás-vételt. Ilyen magas fokú profizmussal, amellyel ő ezt a tranzakciót intézte nagyon ritkán találkoztam, pedig az elmúlt hónapokban több ingatlanközvetítő céggel voltam kapcsolatban, amíg a számomra megfelelő lakást sikerült Edina közreműködésével megvásárolni. Nagyon hálás vagyok neki és a jövőben, amint időszerű lesz nekem is egy lakáseladás, mindenképpen azt szeretném, ha ő lenne abban is segítségemre.

Hálás köszönettel és üdvözlettel,
Jaubertné Rapi Szilvia

--- --- ---


Kedves Antal Marcsi!

Ezúton jelentem be Önnek, hogy az Önökkel kötött szerződésünket a mai nappal megszűntnek tekintem, mivel a szerződésünkben szereplő ingatlan értékesítése - ahogy az a csatolt adásvételi szerződésen is látszik - nem Ön által közvetített vevő részére megtörtént.
Egyúttal köszönöm a fáradozását, mivel nagyon sok érdeklődőt sikerült a lakásunk kapcsán hozzánk irányítania és a munka közben is mindig figyelmesen és körültekintően igyekezett segíteni minket és a kiközvetített ügyfeleket. Remélem, hogy amennyiben a jövőben bármilyen együttműködésre sor kerül közöttünk az sikeres lesz.

Üdvözlettel,
Hrabovszky Mihály

--- --- ---


Tisztelt Huszti Úr!

Ezúton is szeretnénk köszönetet nyilvánítani férjemmel a segítségért, amit Szilágyi Szandra nyújtott nekünk házunk vásárlásakor.
Szandra maximálisan figyelembe vette a kritériumainkat, és azoknak megfelelő ingatlanokra hívta fel figyelmünket. Mindvégig bármikor (késő este, hétvégén, ünnepnapon) elérhető volt, és minden szükséges információt magyarul is, és angolul is elmondott. Segítségével sikerült az eladókkal hamar megállapodni.
 
Köszönettel,
Dr. Dobosi Rita és Wladimir Stubbe

--- --- ---


 
Tisztelt Huszti György Úr!
 
Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket a Budapest II. ker Ruthén utca .. szám alatti ingatlanunk értékesítésében vállalt közvetítői szolgáltatásukhoz.
Külön kiemelnénk, hogy Szilágyi Szandra ügynökük mind a közvetítési, mind az áralku folyamatában és a szerződés előkészítésében végzett  szolgáltatásai kifogástalanok voltak, számos azonos megbízással rendelkező cég képviselőivel összehasonlításban is. Azt gondoljuk, hogy felkészültsége és személyisége jelentős befolyással bírt a deal létrejöttében.
 
üdvözlettel:
Szarvady Attila

--- --- ---Kedves Szántó Judit!

Köszönöm a gyors intézkedést és a gyors választ!

A fiam úgy döntött mostantól ő fog foglalkozni ezekkel a fontos kérdésekkel, ezért kérte szüntessek meg minden  írásos megbízást.
Nekem így a könnyebb,  koromnál fogva nem is igen nekem kellett volna eddig sem foglalkoznom az ingatlanok  ügyes-bajos dolgaival, most meg teljes egészében át is adom az ügyintézést, mert nagy a felelősség és nem is óhajtom már ennek az ódiumát magamra vállalni!
A továbbiakban kizárólag az egészségemmel és nyugalmammal kívánok törődni.
Amennyiben tudom, mindenkinek jó szívvel ajánlom a továbbiakban is az irodájukat és elismeréssel tudok csak nyilatkozni elegáns és szakszerű munkájukról!
 
Maresch Lajosné, Szalay Ilona

--- --- ---Tisztelt Címzettek!


Cégükkel -
Szilágyi Szandrával - idén július folyamán kötöttünk szerződést lakásunk eladására, amely a tegnapi napon megtörtént.
Ezen időszakban Szandra mindvégig "tartotta bennünk a lelket", és látványosan sokat is tett az eladás érdekében. Várakozásunkat felülmúló mennyiségű látogatót hozott ez idő folyamán, akiknek profi módon próbálta értékesíteni a lakást, végül sikerrel. Az utóbbi másfél hónapban megbíztunk még három konkurens irodát, akikhez Szandra hozzáállása - a mai viszonyok közt - nem várt korrektségű volt. Róluk reálisan és pozitívan nyilatkozott, és messze Őket megelőző hatékonysággal hozta az újabb jelölteket.

Köszönjük cégük, és főleg kolléganőjük munkáját és pozitív hozzáállását, amely végül sikert hozott.

Üdvözlettel:
Várallyay György

--- --- ---


Tisztelt Huszti Úr!

Ezúton is szeretném  külön köszönetemet kifejezni  azért a nem mindennapi  örömért, amiben részem lehetett az Ön, kedves kollégái (elsősorban Csupor Tamás) jóvoltából.
Manapság elég ritkán adódik az ember életében, hogy egy szakértői és magas szintű szolgáltatáson túlmenően még barátságos emberekkel és rendkívül emberi gesztusokkal is találkozik.
Bízom abban, hogy mielőbb ismételten kapcsolatba kerülhetek irodájukkal, és szakértelmükkel bizonyára nagy segítségemre lesznek abban, hogy olyan lakást vásároljak, amely hosszú távon is kellemes órákat, sőt éveket okoz majd nekem.

Minden eddigi szíves segítségét ezúton is nagyon köszönöm.
Szívélyes üdvözlettel:
Himmer Éva

--- --- ---Tisztelt Huszti György Úr!
 
Szeretném Önnel megosztani azokat a pozitívumokat amivel Szilágyi Szandra munkája révén az Önök irodájának hírnevét öregbíteni tudjuk ismeretségi körünkben.
Lakásunk eladásakor számunkra is komoly gondot jelentett, hogy önállóan vagy ügynökségen keresztül adjuk el a lakásunkat, mivel környezetünkben sok rossz tapasztalatról hallottunk.
Szilágyi Szandrát  név szerint ajánlották nekünk és mi ezúton szeretnénk Ön felé megerősíteni, hogy személyében egy agilis, empatikus, nagyon szorgalmas, a kollegákkal kiválóan együttműködő személyt ismertünk meg. Az Ő ajánlására oldottuk meg a hitelfelvételt, ahol szintén egy kiváló szakember segített nekünk. Vevőnk is maximálisan elfogadta közvetítését  és a vétel gyors lebonyolítását is neki köszönhetjük. Továbbá vevőnk a mi pozitív tapasztalatunkat látva maga is Szilágyi Szandrát bízta meg lakása értékesítésével.

Férjemmel együtt ezúton szeretnénk megköszönni munkáját és további sok sikert kívánni Neki és cégének.
Fischer Jánosné és Fischer János

--- --- ---


Tisztelt Huszti úr!

Engedje meg egy pár szóban, hogy kifejezzem megelégedésemet az Önök által nyújtott szolgáltatásért. Nemrég eladásra kínáltuk ingatlanunkat. Nem akartuk közvetítők segítségét kérni de referensük – Tóth Zoltán - meggyőzött, hogy az Önök szolgáltatása hatékonyabb lesz(ami a későbbiekben be is bizonyosodott).

Korrekt, őszinte, meggyőző és pontos megjelenés az egész csapatot jellemzi, de engedje meg, hogy Zoltánt kiemeljem a csapatból és külön köszönetemet fejezzem ki.
 
Köszönettel:
Plesa Emil

--- --- ---Tisztelt Huszti György Úr!
 
Kukán Zsuzsa vagyok, nemrég vásároltam meg lakásomat, melynek értékesítése az Önök ingatlan irodájához tartozott.
Az adásvétel kapcsán ismertem meg Szilágyi Szandrát, aki mindenben maximálisan a segítségemre volt, nemcsak az adásvétel során, hanem azt követően is.
Szeretném kihangsúlyozni, hogy - különösen a mai világban – ritkán találkozom ilyen segítőkész emberekkel, akik nemcsak a kötelességüket végzik el, hanem azon túl is segítenek az ügyfeleknek.
Gratulálok az Irodának, hogy ilyen munkatársai vannak és kívánok Önöknek sok sikert a továbbiakban is!
 
Üdvözlettel
Kukán Zsuzsa

--- --- ---Tisztelt Huszti György!

Tegnap sikeresen lezárult lakásom eladása, hosszas alkudozás után mindannyiunk megelégedésére.
Köszönettel tartozom és kiemelném Kálmán Norbert munkáját, az eladás folyamán mindenben segítségemre volt és más ingatlanirodákkal szemben csak ő tudott potenciális vevőket szerezni. Precizitása és segítőkészsége figyelemre méltó.

Köszönettel,

Fábián Ottó