Eladó lakás

Eladó Ikerház

Budapest XXII. , Kiránduló utca

Eladási ár: 53 900 000 HUF

Tájékoztató ár: 179 332 EUR

Alapterület: 140 m2

Szobák száma: 4

Félszobák száma: nincs

Ingatlan állapota:

Reg. szám:AI166759

10

Leírás:

ELADÓ egy 75+65 m2 alapterületű két szint + 60m2 területen alápincézett, saját célra felújított ikerház fél.
A ház Budafokon a Kiránduló utcában található távol a nagyfeszültségű kábelektől, egy vízszintes sík csendes, forgalomtól mentes utcában, de kb. 2 percre a buszmegállótól. Közlekedés szempontjából kiváló, közvetlen busszal a 4-es metró 15 perc.
Különösen ajánlom gyermekes családok részére, egyrészt a hatalmas kert, mely automata öntöző rendszerrel szerelt füvesített kerttel nyújt játszásra alkalmas terepet a gyerekeknek. Másrészt az óvoda, iskola, játszótér közelsége miatt sem kell messzire sétálni.
Az osztatlan közös tulajdonú ingatlan használati megállapodással egyértelműen szabályozott, önálló mérőkkel ellátott ház.
A két szintes 1989-ben épült 30cm vtg. tégla építésű ház 2015. 2. félévében teljes felújításon esett át + 10 cm grafitos hőszigetelést is kapott.
Pince: két részből álló 48 +12m2 pince
Földszint: A házba beérkezve egy nyitott közlekedőből nyílik a tágas fürdőkádas fürdőszoba, balra mellette egy külön nyíló WC, és az mellett egy 16m2-es szoba. Az előtérből jobbra egy lépcső nyújt kényelmes feljutást az emeletre, ami alatt egy beépített cipősszekrény van. Ezektől jobbra léphetünk be a nagy étkezős amerikai konyhás nappaliba, amelyhez csatlakozik most nyitott állapotban megépített, de bármikor toló ajtókkal szerelhető déli fekvésű 20m2-es nappali, melyből egy teraszon keresztül közvetlen a kertbe csúszdázhat a gyermek, és a felnőttek is egy fedett teraszon tudnak kellemesen pihenni.
Emelet: Az emeletre felérve jobb oldalt van egy gardrób, és abban a kazán. A lépcsővel szembe egy déli fekvésű erkéllyel ellátott nagyszoba van, mely a belső udvarra néz. A lépcső mellett egy kis folyosón juthatunk az északi utcai homlokzatra néző emeleti szobába. A folyosón ez a szoba mellett egy nagy sarokkádas fürdőszoba található WC-vel. Mindegyik szoba egyedi világítással szerelt, de a festés színe és a burkolat kiválasztása a vevő feladata.
A ház napos, és 2 kocsibeálló is ki lett alakítva hozzá.

A ház bemutatása rugalmas, akár hétvégén is.

Alapadatok

Fő tájolás Dél
Az ingatlan belső állapota 4
Komfort fokozat duplakomfort
Több generációnak alkalmas igen
Telek mérete 400 m2
Fűtési rendszer: egyedi gázkazán (cirko)
Klimatizálás nincs
Gáz bevezetve
Villany bevezetve
Víz bevezetve
Csatorna bevezetve
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? igen
Elhelyezhető gépjárművek száma 2
Gépkocsitároló tipusa fedetlen felszíni beálló
Terasz / erkély van
Összközműves igen
Bruttó alapterület 140 m2
Birtokbavétel lehetséges időpontja megegyezés szerint
Régió Buda

Térkép

Az Ön Értékesítő Partnere

Oláh Tímea

Tel.:
+36/1/7800079

Mobil:
+36/70/6692089

Iroda:
Budapest
Alkotmány utca 16.
1054

Hírek

2018.02.19.

Avatar Baba >>>

2018.01.31.

Januári legjobbjaink >>>