15 ingatlaniroda  |  112 ingatlantanácsadó  |  1074 ingatlan megbízás

Eladó Lakás (tégla)

Budapest VIII., Dankó utca
Eladási ár: 17 400 000 HUF
Tájékoztató ár: 57 892 EUR
Alapterület: 28 m2
Szobák száma: 1
Félszobák száma: nincs
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 166597

A VIII. kerületben, a Dankó utcában eladó, egy remek adottságú, nappali, konyha, fürdőszobás, 28 m2-es, napfényes, dél-keleti tájolású, ELSŐ emeleti kis lakás. Lakberendezői tervek alapján részben felújítva, készen áll arra, hogy új tulajdonosa hangulatos otthonra leljen, vagy a befektetésének tökéletes ingatlant megtalálja!
A lakás klasszikus térkapcsolatokkal bír. A konyha új munkapulttal felújított IKEA konyhabútorral és minőségi spanyol fali csempével rendelkezik, itt egy kis étkezőasztal biztosítja a nyugodt reggeli feltöltődést. Innen balra nyílik a napfényes nappali-háló, melyben a lakás belmagassága jóvoltából az új tulajdonos igény szerint galériát is kialakíthat, ehhez az elektromos kiállásokat a hálózat felújításakor kiépítették. A konyha végén fallal és vadonatúj tolóajtóval leválasztva található a kis káddal felszerelt fürdőszoba-WC, ahol új WC-kagyló, mosdószekrény és csaptelep került beépítésre. A fűtésre szolgáló gázkonvektort egy éve újították fel, ugyancsak egy éve a lakás teljes festésen esett át. Az ablakokon és a bejárati ajtón biztonsági rácsok vannak. A lakáshoz tartozik egy kb. 1 m2-es tárolóhelyiség is.
Kedvezőek a fenntartási költségek: a közös költség: 11 000.- Ft/hó korlátlan vízfogyasztással. A gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A tömegközlekedés kiváló: a 9-es, 99-es busz, a 83-as trolibusz rendkívül közel van, a Nagykörút pár megálló.
Az egyetemek remekül elérhetőek, a SOTE, Corvinus, ELTE, Műszaki Egyetem, a Szabó Ervin Könyvtár könnyen megközelíthető. A Belváros, a bulinegyed közelsége is vonzóvá teszi az ingatlant.
A Füvészkert, Orczy-kert sincs messze, ahol mód nyílik a pihenésre, kikapcsolódásra, sportolásra.
A közeli Corvin-negyed fejlesztése húzza magával a környéket, ez folyamatosan növeli az ingatlan értékét.
Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a fiatalos, hangulatos, otthonos környezetet, egy jó állapotú, beköltözhető lakásban!
Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor ez az ingatlan szintén remek választás, mert az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható, értéke a környék fejlesztése következtében folyamatosan nő. A társasházban, ahogyan a Magdolna-negyed egészében, egyre több a fiatal, a korábbi lakóösszetétel változóban van.


Emelet 1
Fő tájolás Kelet
Konyha kialakítása külön helyiségben
Konyhai szellőzés ablak, páraelszívó
Kert kapcsolat nincs
Fűtési rendszer: konvektor
Klimatizálás nincs
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? nem
Terasz / erkély nincs
Tűzhely csatlakozás tipusa gáz
Lift az éplületben nincs