15 ingatlaniroda  |  112 ingatlantanácsadó  |  1074 ingatlan megbízás

Eladó Lakás (tégla)

Budapest XI., Dayka Gábor utca
Eladási ár: 29 800 000 HUF
Tájékoztató ár: 99 148 EUR
Alapterület: 52 m2
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 166570

Nyugodt, barátságos otthon a fővárosban!

Fontos az Ön és családja számára, hogy nyugodt, barátságos, kerttel is rendelkező otthonban élhessenek, ugyanakkor a városi élet számos előnyéről sem szívesen mondanának le? Megtaláltuk az Ön számára a tökéletes megoldást!

Eeladó a XI. kerületben, Sasad frekventált részén, a Dayka Gábor utcában egy másfél szobás, 52 nm-es magasföldszinti lakás gyönyörű zöld környezetben, ugyanakkor számos buszjárattal (105, 139 a Deák Ferenc tértől, stb.) könnyedén megközelíthető helyen.

A 9 lakásos ház téglából, az 1970-es évek végén épült, jól karbantartott. Néhány évvel ezelőtt teljes szigetelést kapott, felújításra került a lépcsőház és a bejárat. A házat parkosított kert veszi körül, valamint saját tároló is tartozik hozzá, kisgyermekesek számára is ideális.

Bár magasföldszinti, az alatta lévő födém és a folyosóra néző fal is hőszigetelt, ezért télen kellemesen meleg, nyáron pedig a fölötte lévő lakásokhoz képest hűvös. A nyílászárókat nemrég cserélték, az erkélyt beépítették. A félszoba galériás.

A lakás felújítást igényel, de mostani állapotában akár festés után is költözhető, akár egy újabb szoba leválasztására is lehetőség van. A költségek alacsonyak, a közös költség 13.500 FT/hó, ami a víz- és a csatorna díjat is tartalmazza, a fűtés 9.000.Ft/hó.

Ne maradjon le erről a remek ajánlatról, hívjon bizalommal akár most azonnal!


Emelet félemelet
Fő tájolás Dél
Konyha kialakítása külön helyiségben
Konyhai szellőzés ablak, páraelszívó
Kert kapcsolat van
Fűtési rendszer: konvektor
Klimatizálás nincs
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? nem
Terasz / erkély nincs
Tűzhely csatlakozás tipusa villany
Kert tulajdon osztatlan közös
Kert típus oldalkert
Lift az éplületben nincs
Parkolási lehetőség közterület, nem fizetős parkoló