17 ingatlaniroda  |  115 ingatlantanácsadó  |  1205 ingatlan megbízás

Eladó Lakás (tégla)

Budapest IX., Üllői út
Eladási ár: 27 400 000 HUF
Tájékoztató ár: 91 163 EUR
Alapterület: 43 m2
Szobák száma: 1
Félszobák száma: nincs
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 165996

TÖKÉLETES BEFEKTETÉS, AZONNAL BEVÉTELT TERMELŐ LAKÁS!

KÁLVIN TÉR MELLETT, az Üllői út elején LIFTES ház 4. emeletén eladó egy VILÁGOS, felújított, hangulatos, 45 m2-es (tulajdon lapon 43) lakás.

A lakás 30 m2-es szobája két nagy ablakkal utcai nézetű, de a magas emeletnek köszönhetően a város zaja nem érzékelhető a lakásban.
Kis ablakos konyhája az udvar felé néz a lakás előtt futó széles teraszon át. Zuhanyzós fürdő és külön helyiségben WC, meg tágas előtér tartozik a lakáshoz.
A lakás nagyon szép állapotú, pár éve újították fel.
Fűtése gáz konvektorral történik.

A lakás 4 m-es belmagasságával kiválóan alkalmas álló galéria befogadására, amellyel az életteret akár 10-15 m2-rel lehet növelni anélkül, hogy elvenné a fényt a szobától.

Tartós bérbeadással a lakás havi tiszta bevétele 500 EURO. Ennél jóval magasabb bevétel érhető el RBNB rendszerű rövid távú hasznosítással, ebben már kipróbált a lakás, amit célszerű a későbbiekben folytatni, ha az új tulajdonos befektetési céllal vásárolja meg a lakást.

Az ingatlan Belső Ferencváros népszerű környékén, egy lépésre a Kálvin tértől, másik irányba az Iparművészeti Múzeumtól, és a Klinikáktól, egyetemek környezetében, szecessziós "százéves" ház - Kosztolányi Dezső egykori lakhelye - 4. emeletén.

A soklakásos lakóépület felújítási munkálatait folyamatosan végzik. A lépcsőház már szép, felújított állapotú, jelenleg a belső homlokzat felújítása van folyamatban, utána kerül sor a külső homlokzatra.
A tágas udvar közepét nagy lombos fa díszíti. Az udvaron gépkocsi beállási lehetőségre lehet pályázni, elsősorban kisebb autó beállására kaphat lehetőséget.

A környék úgy a közösségi közlekedés, mint az ellátottság szempontjából kiváló.
A Kálvin téren a M3 és M4 Metró mellett a 47-48-49-es villamost is elérjük. A Nagykörút (Ferenc körút-József körút) közelsége a többi között a 4-es, 6-os villamossal gazdagítja a közlekedési kínálatot.

Másrészt, itt az V-VIII-IX. kerület találkozásánál gyalogosan is számos helyre eljuthatunk. (Duna-partra is)

A lakást ajánlom befektetésre, valamint egyedülálló vevő, vagy fiatal pár részére.


Emelet 4
Fő tájolás Észak-Kelet
Konyha kialakítása külön helyiségben
Konyhai szellőzés ablak
Kert kapcsolat nincs
Fűtési rendszer: konvektor
Klimatizálás nincs
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? nem
Terasz / erkély nincs
Tűzhely csatlakozás tipusa gáz
Kert tulajdon nincs
Lift az éplületben van