17 ingatlaniroda  |  115 ingatlantanácsadó  |  1190 ingatlan megbízás

Eladó Családiház

Budapest XVIII. - 3 Generációs
Eladási ár: 49 900 000 HUF
Tájékoztató ár: 166 023 EUR
Alapterület: 214 m2
Szobák száma: 6
Félszobák száma: nincs
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 165002

Csak az Avataringatlan kínálatában!
A XVIII. kerület csendes kertvárosi részén, kínáljuk eladásra ezt a 3 generáció részére is alkalmas 107 négyzetméter (plusz terasz) alapterületű családi házat, ami egy 540 négyzetméteres telken kapott helyett.
A 2000. ben épült családi fészek jelenleg, 3 különálló lakásként használható, külön bejáratokkal, fürdőszobákkal és konyhákkal. A nagyobbik lakás az amerikai konyhás nappaliból, két hálószobából, két fürdőszobából áll, a középső lakás az amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, egy fürdőszobával, és terasszal rendelkezik, a kisebbik az egy garzon jellegű szintén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, és terasz tartozik hozzá. Erre a kialakításra négy éve került sor, de ez könnyedén tovább alakítható, illetve az eredeti elrendezés is vissza állítható.
Állapotát tekintve a nagyobbik lakás felújított, itt tisztasági festés szükséges, a másik két lakás ízlés szerint még csinosítható, illetve az átalakítás után még itt ott maradt néhány hiányosság. Az egész ház hőszigetel, a nyílászárok, a falak és a padlás tér is. Minden közmű egyben van, tehát egy vízóra, gázóra,és villanyóra van. A fűtést gázcirkó biztosítja, amit kiegészít egy vegyes tüzelésű kazán is.
Iskolák, óvodák pár percre, továbbá bevásárlási lehetőségek is 5-10 percre találhatóak.


Fő tájolás Dél-Nyugat
Telek mérete 540 m2
Fűtési rendszer: egyedi gázkazán (cirko)
Klimatizálás nincs
Csatorna bevezetve
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? igen
Elhelyezhető gépjárművek száma 1
Gépkocsitároló tipusa teremgarázs
Terasz / erkély van
Összközműves igen
Cím szlogen 3 Generációs
Kiegészítő fűtési rendszer I. vegyestüzelésű kazán