15 ingatlaniroda  |  112 ingatlantanácsadó  |  1074 ingatlan megbízás

Eladó Családiház

Budapest XX. - Kétgenerációs...
Eladási ár: 62 000 000 HUF
Tájékoztató ár: 206 282 EUR
Alapterület: 262 m2
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 3
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 164931

Eladó kifejezetten csendes utcában (távol az autók zajától!) kétgenerációs HÁROM SZINTES, igényes családi ház!


Röviden a házról:
2000-ben épült, 2005 óta lakott, újított, szépített tökéletes szerkezetű ház! A tetőtér is beépíthető akár, negyedik szintnek! Az egész ház rendkívül jól huzatolható, jó szellőzésű! 7+3 szobás.

Kovácsoltvas kapu vezet az igényesen növényesített udvarra, amit viakolor és gyep fed! Négy autó is kényelmesen befér!
Külön bejárat nyílik a szuterén alsó szintre illetve a magasföldszintre!


A környék rövid bemutatása:
Közel Pesterzsébet szívéhez! Néhány percre CBA, LIDL, SPAR, Meki, sétáló utca telistele üzletekkel, bankok, iskolák, mentő, tőzoltó illetve rendőr szolgálat és még lehetne sorolni! Minden megtalálható, amire szükség van. A közlekedés is kimagaslóan jó, a szérózsa minden irányába indulnak buszok, villamosok! (3, 19, 51, 52 villamos és 23, 23E, 35, 66, 119, 148, 923, 966 buszok pár percre!)


A szintekről részletesebben:
A legalsó szint SZUTERÉN, mélyített szint egy teljesértékű, különálló szintnek felel meg, de összeköttetésben van a második szinttel is belső LÉPCSŐN keresztül, amit belső ajtó választ el! Amerikai konyhás nappalija egész nap FÉNYÁRBAN úszik az falmenti ablakoknak köszönhetően!

A MAGASFÖLDSZINTEN, azaz második szinten található AMERIKAI konyhás nappali szintén egész nap VILÁGOS, hisz hasonló módon van ablakozva! Innen nyílik tolóajtó a 14 nm-es TERASZRA, ahonnan lépcső vezet az udvarra! A KONYHA beépített mosogatógéppel, sütővel, hűtővel, kaprás szekrénnyel illetve mosógéppel is rendelkezik. A tűzhely és a sütő villanyos, de gáz is ki van vezetve igény esetén!

Az EMELET szintén rendelkezik nappalival illetve ezen felül két szobával! Az emeleti fürdő nincs befejezve! Az egyik szobában kis konyha és kamra lett kialakítva könnyűszerkezetből. Ez könnyen visszaalakítható, de igényes! A nappaliból és mindkét szobából nyílik ajtó ERKÉLYEKRE!

A képeken is látható, illetve további minőségi BÚTOROK alku tárgyát képezik!


Hívjon bizalommal reggeltöl késő estig a hét minden napján, hétvégén is! Ha nem venném fel, igyekszem minél hamarabb visszahívni!


Fő tájolás Észak
Telek mérete 435 m2
Fűtési rendszer: egyedi gázkazán (cirko)
Klimatizálás nincs
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? igen
Elhelyezhető gépjárművek száma 4
Terasz / erkély van
Összközműves igen
Cím szlogen Kétgenerációs Családi Ház