10 ingatlaniroda  |  99 ingatlantanácsadó  |  818 ingatlan megbízás

Eladó Lakás (tégla)

Budapest VIII., Kőris utca - Modern formák,...
Eladási ár: 37 950 000 HUF
Tájékoztató ár: 118 302 EUR
Alapterület: 68 m2
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 163678

74 lakásos társasház külső megjelenése a hagyományos, egyszerű formák újragondolásával, izgalmas, egyedi elrendezésével és a mediterrán hangulatot idéző színvilágával vonzza az arra járók tekintetét.

A belső kialakítást a rendkívül világos, kedvező fényviszonyokkal rendelkező terek jellemzik, mely otthonos környezetet teremt, tökéletes megoldást kínálva mindazok számára, akik a belvárosban, de a zajos nyüzsgéstől eltávolodva képzelik el jövőbeli otthonuk vagy barátságos irodájuk színterét.

Az A-5-5 apartman a társasház ötödik emeletén helyezkedik el. Egy nagy méretű nappalival, két hálószobával és külön helyiségekben található konyhával, fürdőszobába és mosdóval rendelkezik. Tartozik a lakáshoz továbbá egy 1,2 négyzetméteres erkély is, valamint az épületen belül található parkolóhely és tárolóhelyiség (2.8nm) mely a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI! A konyha tartalmazza a beépített konyhabútort, Indesit elektromos főzőlappal, sütővel és páraelszívóval.

A padokkal, cserjékkel díszített belső udvar és az építkezés során felhasznált minőségi alapanyagok mind a leendő lakók komfortérzetét növelik.
Egyaránt ajánlom az önálló életüket kezdő fiatalok, a többgyermekes családok, vagy az aktív életvitelt folytató üzletemberek számára!

További elérhető ingatlanok a házban:
"B 62"-s lakás, 6.-ik emelet, 66.29nm, 1+2 szobás, 37.100.000.-ft. Az árban benne van a gépkocsi beálló és egy zárható 2,8nm tárolóhelyiség.

CSOK igénybe vehető az ingatlanra!

Kérdésével keressen bizalommal, hétvégén is!


Környék bemutatása
A társasház a VIII. kerület rehabilitációs területén, a folyamatosan megújuló és közkedvelt Corvin negyed közelében helyezkedik el.

Az utcában található 1847 óta Magyarország első botanikus kertje, a Fűvészkert, amely a magyar Kulturális Örökség védelme alá tartozik. A közelben van a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, az Óbudai Egyetem, valamint az ELTE több kara, számos színház, oktatási intézmény és kulturális központ.
A kerület az utóbbi években rohamosan tempóban fejleszti közterületeit és közintézményeit, ami a jövőben még nagyobb léptékben folytatódik.


Közlekedés bemutatása
A környék rendkívül jó infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A 9, 99, 99A és a 17-es autóbuszok, a 24-es és 28-as villamosok megállói, valamint a Klinikák metróállomás is pár perces sétával megközelíthetők.
Autóval a Baross utca, Fiumei út, Orczy út és az Üllői út közelségének köszönhetően a város számos pontja könnyedén elérhető.


Emelet 5
Fő tájolás Nyugat
Műszaki átadás időpontja (év / negyedév) 2010 1. negyedév
Készültségi fok átadáskor kulcsrakész
Konyha kialakítása külön helyiségben
Konyhai szellőzés páraelszívó
Kert kapcsolat nincs
Gépkocsi tároló vásárlása kötelező? igen
Fűtési rendszer: központi tömb/házfűtés egyedi mérőórával
Klimatizálás nincs
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? igen
Elhelyezhető gépjárművek száma 1
Gépkocsitároló tipusa teremgarázs
Terasz / erkély van
Bruttó alapterület 70 m2
Tűzhely csatlakozás tipusa villany
Kert tulajdon osztatlan közös
Kert típus oldalkert
Lift az éplületben van
Parkolási lehetőség közterület