15 ingatlaniroda  |  112 ingatlantanácsadó  |  1023 ingatlan megbízás

Eladó Családiház

Budapest XVIII. - Oázis Pestszentimrén
Eladási ár: 28 000 000 HUF
Tájékoztató ár: 93 159 EUR
Alapterület: 77 m2
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 161794

Eladásra kínálok egy teljes körűen felújított családi házat Pestszentimre csendes utcájában, közel a központhoz.
A ház örökölt ingatlan, tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Az udvaron áll még egy kisebb, egyszobás, lakható házikó, amely alatt pince van, valamint állattartásra alkalmas ólak is tartoznak az ingatlanhoz.
A kertben gyümölcsfák vannak, a talaj gazdálkodásra alkalmas.
Az ingatlant fiatal, életkezdő családoknak ajánlom. A közelben iskolák, óvodák, templom, élelmiszerboltok, benzinkút.
Kirándulási lehetőségek a környező erdőkben.


Környék bemutatása
Budapest XVIII. kerülete 1950-ben alakult és két fő részből, Pestszentlőrincből és Pestszentimréből . A kerület állandó lakosainak száma 95 257 fő (2001), népsűrűsége 2467 fő/km² (2001). A kerület főleg lakófunkciójú peremkerület, nagyrészt laza családiházas beépítéssel, több sűrűn beépített lakóteleppel és néhány ipari létesítménnyel. A kerület területén található a Liszt Ferenc repülőtér, a főváros nemzetközi repülőtere, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat Központi Előrejelzője és a Központi Légkörfizikai Intézet is. A XVIII. kerület legnagyobb kiterjedése észak-déli és kelet-nyugati irányban egyaránt 8–8 km, területe 38,61 négyzetkilométer.


Közlekedés bemutatása
Gépjármű

Pestszentimrén halad át a Nagykőrösi út, ami egészen a Könyves Kálmán körútig halad befelé a városban, később Gyáli út néven. Ez az út kiszélesedik 3 sávossá Soroksár után, amin akadálymentesen és hamar meg lehet közelíteni a belvárost.A Nagykőrösi út Gyál felé az M5-ösbe torkollik Gyál után, ahol csak Kőrösi út a neve.
Vonat

Pestszentimrén halad át a Lajosmizsére vezető vasútvonal. Pestszentimrén két vasútállomás található, Pestszentimre Felső, amely a Szálfa utca és a Nagykőrösi út kereszteződésében található.A másik, nagyobb és főbb állomás az Pestszentimre Központ, Pestszentimre Vasútállomás, esetleg Pestszentimre Alsó vasútállomás néven ismert.

Tömegközlekedés

Tömegközlekedéssel csak busszal lehet megközelíteni. Pestszentimre vasútállomás a tömegközeledésnek a központja, innen indul, és itt halad át számos buszvonal.

Pestszentimrén közlekedő nappali autóbuszjáratok: 54, 55, 84E, 89E, 94E, 166, 166A, 182, 184, 254E, 266, 282E, 284E, 294E
Pestszentimrén van a "82"-es autóbuszcsalád (182, 184, 282E, 284E) végállomása, aminek Kőbánya-Kispest a másik végállomása, ahonnan könnyen megközelíthető a város több pontja, például metróval. A 254E jelzésű autóbusz az Alacskai lakóteleptől egészen a Népligetig közlekedik a reggeli és délutáni csúcsidőben, de mindössze 7 helyen áll meg.
Pestszentimrén közlekedő éjszakai autóbuszjáratok: 950, 950A, 994
A 950/950A Pestszentimre központ és Rákospalota, Székely Elek út/Rákospalota, Kossuth utca között közlekedik.
A 994-es jelzésű busz Gyál, Vecsési út és a Dél-Pesti autóbuszgarázs között közlekedik, a Nagykőrösi úton, érintve Pestszentimre központot.


Fő tájolás Dél-Nyugat
Telek mérete 900 m2
Fűtési rendszer: konvektor
Klimatizálás nincs
Csatorna bevezetve
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? nem
Terasz / erkély van
Összközműves igen
Bruttó alapterület 77 m2
Cím szlogen Oázis Pestszentimrén
Magyar bevezető szöveg Eladásra kínálok tehermentes, azonnal birtokba vehető, teljes körűen felújított családi házat Pestszentimre csendes utcájában, közel a központhoz. Eladásra kínálok egy teljes körűen felújított családi házat Pestszentimre csendes utcájában, közel a központhoz.