12 ingatlaniroda  |  107 ingatlantanácsadó  |  847 ingatlan megbízás

Eladó Családiház

Budapest XVIII.
Eladási ár: 53 000 000 HUF
Tájékoztató ár: 176 338 EUR
Alapterület: 300 m2
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 2
Ingatlan állapota:
Reg. szám: AI 160124

Egy igazán különleges, festői szépségű, múlt század elején épült kastélyt ajánlok figyelmükbe, Budapest XVIII. kerületében a Bókay telep csendes, kertvárosi részén. Ha különleges otthonra vágyik, amely egyben remek befektetés is lehet, ez az az ingatlan, amely minden elvárásnak megfelel.

Az épület egy 720 m2-es telken áll, összesen 300 m2-es hasznos területtel bír, de a szerkezete miatt még a tetőtér is beépíthető, ami még 80 nm hasznos teret ad. Ezáltal a meglévő vendéglátó funkciója ( szuterén részen kiépített étterem található), akár egy romantikus panzióvá alakítható. A kastély éke a hatalmas, közel 100 m2-es terasza, amely a alapszint felől, mind pedig a magasföldszint felől is közvetlenül megközelíthető.

A 148 m2 alapterületű pince szinten évtizedekig jólmenő étterem működött, itt jelenleg is ez a kialakítás van, azaz pultos konyhából, mosdókból, és két nagyméretű helyiségből, nagyterem, kisterem, söntésből áll. Ez a szint átalakítható, akár lakótérré vagy más funkcióra is. Az étterem szerves részét képezte a nagy terasz, amely árnyas gesztenyefák árnyékában helyezkedik el.

A lakószint 146 m2-es, három teljes értékű szobával és egy félszobával rendelkezik, melyek tágasak, világosak és a különleges ablakok miatt romantikus hangulatúak. A teraszra a hallon keresztül juthatunk ki erről a szintről. A konyhából, amely egyben étkező is, egy kamra nyílik. Ezen a szinten egy fürdőszoba és egy wc is található. A hátsó bejárat is egy közel 20 m2-es teraszra nyílik.

A tetőtérben jelenleg csak a kastély-torony van beépítve, ahol egy diszkrét, és igazán izgalmas útvonalon megközelíthető, teljesen elszeparált, 20 m2-es kártyaszoba van kialakítva. Ezen a szinten is található egy zuhanyzós fürdőszoba.

A telken található még egy különálló garázs, amely 2 jármű beállására ad lehetőséget. Mivel sarki telken helyezkedik el az ingatlan, egy-egy kocsibeállós nagykapu szogálja a kényelmet, két utca felől.

A kastély környezete rendezett, kiváló közlekedés és infrastruktúra szempontjából is. Közel található a Bókay kert, uszoda, pihenőpark. Vásárlási és egyéb kényelmi szolgáltatások akár gyalog is elérhetőek, perceken belül.

A kastély műemlékké van nyilvánítva, de modern technológiával korszerűsítve egy olyan egyedi ingatlanná alakítható, amelynek nem lesz párja a városban!

Kérem tekintse meg ezt az igazán páratlan ingatlant! Hívjon bizalommal!


Fő tájolás Dél
Telek mérete 720 m2
Fűtési rendszer: egyedi gázkazán (cirko)
Klimatizálás nincs
Csatorna bevezetve
Gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz? igen
Elhelyezhető gépjárművek száma 2
Gépkocsitároló tipusa önálló garázs
Terasz / erkély van
Összközműves igen
Kiegészítő fűtési rendszer I. konvektor