Eladó lakás

Rózsadomb villapark

Budapest II. , Felvinci út

Eladási ár -tól: 57 750 000 HUF

Tájékoztató ár: 192 141 EUR

Eladási ár -ig: 163369500 HUF

Épület készültsége: szerkezetkész

Műszaki átadás időpontja (év / negyedév): 2012 3. negyedév

Lakások száma a házban: 44

Lakások alapterülete: 60-148 m2

Szobák száma: 2-4

Reg. szám:AI134957

41

Leírás:

Budapest II. kerületében az elegáns Rózsadomb központjában helyezkedik el a 7849 m2 területű rendkívüli adottságokkal rendelkező építési telek, mely telekre Virág Csaba Ybl díjas építész egy reprezentatív villa együttest tervezett.
A művészi tervnek köszönhetően a négy darab villaépület íves karéjban a telek szélén helyezkedik el, s ezzel az egyedi építési móddal a tervező elképzelése szerint nagyszerű panoráma nyílik a felépítésre kerülő lakásokból a Főváros belterületére, a Duna egy szakaszára a Lánchíddal, a budai hegyekre, dombokra és a Halászbástyára.
A villák a Bimbó útról a Felvinci út felé amfiteátrum-szerűen lejtős telken a Felvinci úttól felfelé emelkedő sorban a Bimbó útig épülnek fel, szabadon hagyva a 7849 m2 területű telek nagy részét, így a nagyvonalú épületkompozíció, egy hasonlóan nagyvonalú kert és zöldterület kialakítását teszi lehetővé. A háromfogatú, kissé trapéz alakú délre tájolt épületek mindegyik lakásából a teljes panoráma élvezhető. A lakások előtt tervezett íves teraszok „S” alakú vonala követve az épületek hullámzását, egy egyedi és elegáns homlokzati képet hoz létre.

A két első villa gyalog-bejárata a Felvinci útról, a két felsőé pedig gyaloghíddal a Bimbó útról közelíthető meg.

A villaépületek alatt kerül megépítésre a teremgarázs, a teremgarázs felett a tároló szint, teremgarázsba a Felvinci útról lehet majd behajtani és a kétirányú közlekedésre tekintettel ugyanit lehet majd kihajtani. A teremgarázs „S” alakban követi az épületek emelkedését.

A földszinti lakások előtt tágas parkfelület, a telek alsó részén teraszos zöldfelület kerül kialakításra egy esti kivilágítással rendelkező szökőkúttal, igény szerint kerti medencéve
A Tervezőiroda épületenként 11 db lakást, a tároló-szinteken épületenként 12 db tárolót és 16 db gépkocsi elhelyezésére alkalmas teremgarázst tervezett. A teremgarázs különálló épületek alatti részei között áthajtó, illetve átjárható folyosók épülnek. Mindegyik épület önálló lépcsőházzal és panoráma lifttel rendelkezik.
A villaparktól 15 perces sétával megközelíthető a nagyon jó színvonalú Áldás utcai Általános Iskola, a reprezentatív Móricz Zsigmond Gimnázium. A villapark közelében van a Mammut és a Rózsadomb bevásárló központ, valamint a széleskörű szórakoztatást nyújtó Millenáris park

Angol hirdetési szöveg:

The excellent building / apartment basis to the right place, good design, high standards of design and technical content, in this case, Rose Hill is a popular part of the planning Ybl winning architect. The nearly 8000 m2 situated villa park has been designed to house all with balcony / terrace, perfect for the home from view over the Buda Castle and the Parliament.
A perfect place for leisure activities in the area, in the complex set up a gym, swimming pool, sauna facilities, the residents are great sports and leisure facilities
The apartments include garage.The target price turnkey price.. For details, please call us.

Alapadatok

Készültségi fok átadáskor kulcsrakész
Telek mérete 7849 m2
Gépkocsi beálló ára (tól-ig) 4500000 HUF
Tárolóhelyiség ára (tól-ig) 150000 HUF
Gépkocsibeállók száma 65
Tárolók száma 47
Régió Buda

Térkép

Az Ön Értékesítő Partnere

Vasser József képe

Vasser József

Tel.:
+36/1/7086970

Mobil:
+36/70/4270138

Iroda:
Budapest
Zichy Jenő utca 44.
1066

Hírek

2018.02.19.

Avatar Baba >>>

2018.01.31.

Januári legjobbjaink >>>