9 ingatlaniroda  |  96 ingatlantanácsadó  |  687 ingatlan megbízás

Avatar Hitelközpont

Segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb lakásfinanszírozási formát teljeskörű, garantáltan banksemleges, és szakmailag is a legmagasabb elvárásoknak megfelelő hitelközvetítői szolgáltatásunk során, melynek kiemelkedő eleme a piacon egyedülálló hitel-összehasonlítási rendszerünk!

Ügyfeleink, a Magyarországon hozzáférhető valamennyi hitel és lízing konstrukciót elérhetik banki partnereinken keresztül. Az ügyintézés során a kérelembeadástól a folyósításig figyelemmel kísérjük és segítjük a hiteligénylés folyamatát.
Szerződéses partnereink: K&H Bank, MKB Bank, Raiffeisen Bank, Raiffeisen Lízing, Erste Bank, Erste Lízing, CIB Bank, CIB Ingatlanlízing, OTP, Budapest Bank, Uni Credit Bank, Axa Bank.

Személyes tanácsadásunk során az összehasonlítások mellett minden esetben pontosan tájékoztatjuk a felmerülő költségekről, a lehetséges állami támogatásokról, az egyes konstrukciók előnyeiről és hátrányairól, valamint pontos törlesztőrészlet ajánlatot adunk az Ön által kiválasztott Bank aktuális kondíciói alapján.

Díjmentes szolgáltatásunk keretében garantálni tudjuk a banksemlegességet, így csupán két prioritásunk akad az Ön hiteligénylésével kapcsolatban:
  • A hiteligénylés sikeres legyen
  • Minél nagyobb megtakarítást érhessünk el Önnek
A hiteltanácsadás folyamata:
  • Telefonos egyeztetés során időpontot beszélünk meg Önnel egy személyes megbeszélésre, amelyre az Önnek legmegfelelőbb helyszínen található, bármelyik Avatar Ingatlan irodában sor kerülhet.
  • Személyes találkozásunk során elvégezzük az előzetes hitelképességi vizsgálatot, ismertetjük a hitelezési kondíciókat és a pontos kalkulációk után, Önnel együtt kiválasztjuk az ideális bankot és hitelterméket valamint tájékoztatjuk a hitelkérelem beadásához szükséges dokumentumokról. (Komplex ügyletek esetén legkésőbb 24 órán belül ellenőrizzük az aktuális kondíciókat és eljuttatjuk Önhöz az ajánlatot.)
  • Segítünk a kiválasztott bank hitelkérelmi nyomtatványainak kitöltésében, valamint időpontot egyeztetünk a beadáshoz vagy igény esetén, akár be is adjuk Ön helyett a teljes dokumentációt.
  • A hitel folyósításáig figyelemmel kísérjük a kérelmet és kiváló banki kapcsolatainkon keresztül rugalmasabbá és gyorsabbá tesszük az ügyintézést.
Kérjük, forduljon az Avatar Csoport bármelyik ingatlantanácsadó kollégájához,
vagy vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot:
Avatar Hitelközpont
+36 70 978 8285


        Szalma Erika
        Szalma Erika
    hitelközpont vezető
hitel@avataringatlan.hu


Gyakorta Ismételt Kérdések (GYIK/FAQ)