10 ingatlaniroda  |  99 ingatlantanácsadó  |  791 ingatlan megbízás

Avatar Franchise

Az USA-ban, illetve a Nyugat-európai országokban, már több évtizede megszokott trend, a franchise hálózatban történő üzemelés, de hazánkban is egyre inkább elfogadottá válik a hálózatok jelenléte.

Ez jelenti a biztonságot, kockázatcsökkentést, biztos hátteret, egy stabil csapathoz való tartozás lehetőségét. Nemzetközi felmérések szerint a franchise rendszerben működő vállalkozások mintegy 90%-a öt év után is folytatja tevékenységét, míg a hálózaton kívül tevékenykedőknél ugyanez a mutató csupán 30%, a többiek sajnos feladják az első öt éven belül! Ez nem is meglepő, hiszen egy franchise rendszerben induló vállalkozás felkészülten vághat neki tevékenységének, mivel készen kapja a hálózat több éves tapasztalatát, know how-ját, infrastruktúráját. Cégcsoportunkhoz történő csatlakozása során Ön azonnal átfogó képet kap a hazai ingatlanpiacról, bevált, jól működő rendszert ismerhet meg, így vállalkozása induló időszakában elkerülheti annak a "tanulópénznek" a megfizetését, amely a kezdeti kísérletezés és információhiány szükségszerű velejárója. Egy franchise hálózat, szembeállítva az egyedül működő irodákkal, jóval több ügyféllel áll kapcsolatban, így sokkal nagyobb az esélye, hogy eladó és vevő  igényei találkozzanak. Ön időt, energiát és pénzt takaríthat meg, így nagyobb eséllyel számíthat befektetése gyorsabb megtérülésére.

Jól látható, hogy bár az ingatlanpiacon kiélezett versenyhelyzet uralkodik, a franchise hálózatok évről évre erősebbek lesznek, és egyre nagyobb részesedést tudnak megszerezni a hazai ingatlanpiac bevételeiből, amely hosszútávon még komolyabb üzleti potenciállal bír!
 
Az Avatar Franchise előnyei:

Ön, egy közel tizenöt éve a piacon prosperáló, kipróbált, tudatosan kiépített és felépített rendszerhez tud csatlakozni! Cégcsoportunk alapvető célja, hogy minden szükséges szakmai segítséget megadjunk partnereink részére a sikeres működéshez és ezáltal a minimálisra tudjuk csökkenteni az Ön kockázatát. Hiszen az Ön sikere a mi nyereségünk is!

Előnyeink:
  • Az Avatar Csoport legteljesebb mértékben szakmai alapokon nyugvó vezetése
  • A meglévő tudásunk, know how-unk átadása állandó, ingyenes képzéseink, írott anyagaink segítségével
  • Folyamatos szakmai támogatást nyújtunk Partnereink részére a működtetési rendszer mindennapi alkalmazásához.
  • Előre tervezhető költségek, melyek nem nagyobbak egy önálló iroda nyitási költségeinél
  • Könnyen kiszámítható és modellezhető üzletmenet
  • Minden Partnerünk számára könnyen elérhető, több ezer új és használt ingatlant magában foglaló, kiválóan működő és működtethető adatbázis
  • Több tízezer kereső ügyfél
  • Saját Hitelközpont, mely leendő vásárlóink számára megkönnyíti a hitelfelvétel folyamatát
  • Erőteljes és egyedi brand, illetve sales marketing
  • Az első 20 iroda számára 0 Ft Csatlakozási Díj (nincs apróbetűs rész)
Kérjük, fáradjon be bármely Franchise Partnerünk már működő irodájába és kérdezze hálózati tapasztalatairól!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve azonosulni tud szigorú szakmai alapokon működtetett hálózatunk céljaival, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

franchise@avataringatlan.hu