10 ingatlaniroda  |  99 ingatlantanácsadó  |  791 ingatlan megbízás

Szakmai Céljaink és Elveink

Szakmai Céljaink

Céljaink  elérése érdekében vevőinknek a legteljesebb rálátást és a legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítjuk. Ügyfélállományunk adatbázisának karbantartásával folyamatosan tudjuk partnereink ingatlanait prezentálni szűrt és potens vásárlórétegünk felé.

Célunk, egy a nemzetközi összehasonlításban is – mind szakmailag, mind erkölcsileg – élenjáró ingatlantanácsadói-hálózat kiépítése és megfelelő működtetése.
Konkrét célunk, hogy hozzájáruljunk szakmánk társadalmi elismertségének növeléséhez mindazzal, hogy folyamatosan kimagasló színvonalú, üzleti környezetünk elégedettségét biztosító tevékenységet végzünk.


Szakmai Elveink

Elveink megtartásának érdekében az alábbi fontos tényezőket kívánjuk szem előtt tartani, (amelyeket  Cégcsoportunk munkatársaiként magunkénak vallunk és képviselünk, legjobb tudásunk szerint):
Mindennapi munkánk eredményében egyidejűleg ötvöződik ügyfeleink, cégünk és önmagunk kölcsönös elégedettsége. Folyamatosan törekszünk szakmánk és az Avatar Csoport jó hírnevének fenntartására, javítására.
Szakértelmünket, piacismeretünket folyamatosan bővítjük, tudásunkat lehetőségeink és igény szerint kollégáinkkal megosztjuk. Tevékenységünket hosszútávra tervezzük, ennek következtében magas erkölcsi és szakmai igényeknek megfelelően végezzük.